zaterdag 27 februari 2010

Moelijk moeilijk

De eerste dagen zitten erop. Ik merk dat ik het best lastig vind om me aan alle doelen te houden. Glutenvrij staat bovenaan, maar de koekjes die ik had gekocht bleken suiker en roomboter te bevatten. Waarschijnlijk vandaar dat ze toch nog heel normaal smaakten :)
Verder had ik nog tofureepjes in de koelkast liggen die we hebben opgemaakt, weggooien is zonde.

Vrijdag was de eerste dag, ontbijt met smoothie, tussen de middag pompoensoep met linzen en 's avonds koolraap met kerriesaus (met rijstemeel en bouillon, heerlijk!), rijst en worstjes.
Zaterdag ontbijt met smoothie en glutenvrij brood van de natuurwinkel, lunch met soep en een restje van gister. Vanavond heb ik zoete-aardappel-noedels van de toko gemaakt. Helaas had ik ze niet geproefd voordat ik ze opdiende. Nog erg taai :). Note to self: eerst proeven! Ik heb er een salade van courgette met tomaten-tapenade bij gemaakt. De salade maak ik regelmatig en is supergezond en superlekker! Heb geen foto's gemaakt. Dat moet ik wel gaan doen, anders wordt dit een erg saai blog :D
Morgen heb ik voor mezelf als lunch een restje van de salade. Pappa kan brood maken.

Ik merk dus dat ik erg aan het wennen ben, hoewel het in principe niet moeilijk is om glutenvrij te eten. Maar gluten, soja, suiker, zuivelvrij... dat is nog even inkomen. Ik wil daarnaast ook weinig aardappels en bonen eten omdat mijn kleintje daar ook erg op lijkt te reageren. En had ik al gezegd dat ik om de dag vegetarisch wil eten? Ik stel misschien mijn doelen erg hoog haha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten