vrijdag 18 april 2014

Easy bake

Mag ik van gedachten veranderen? Het makkelijkste glutenvrije zelfbakbrood is van Orgran. Easy Bake.


Men neme een pak, water erbij, roeren, klaar.
Op het pak staat nog rijzen bij 30-40 graden. Het merk is australisch. Daar is het warm. Hier is nu niks 30-40 graden, zelfs de verwarming niet, want die is uit. Niet rijzen dus, gewoon bakken.


Volgens mijn kritische middelste het lekkerste brood ooit. Ha! Dat kan ik. Zelfs ik vind het lekker. 
Hier in huis is zo'n brood in 1 dag op. Jammer dat het witter dan wit is. En dat een pak 3,59 kost. 


3 opmerkingen:

  1. Ziet er lekker uit, lijkt wel met poedersuiker bestoven. :-)
    Kan je de oven niet gebruiken om te laten rijzen? Of kan je die niet zo lauw instellen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij kan op zijn laagst op 50. Goed idee voor de volgende oven in mijn leven, ooit :)
      Het brood is een beetje bleek he? Liz was wel blij met niet zo'n harde korst.

      Verwijderen
  2. Het nadeel van glutenvrije prefab producten is dat niet gelet is op gezondheid omdat men denkt dat gezondheid is dat men doet als hoort, waar ik geen glutenvrij brood maak dat mag volgens anderen omdat ik alternatief ben, door te denken dat magnetron mag: klaar in luttele tijd, waar anderen denken dat uren moet wat in minuten kan!

    BeantwoordenVerwijderen