maandag 21 mei 2012

Zoute muffins (glutenvrij, zuivelvrij)

Toen ik bezig was met de taart van gisteren vertelde mijn oudste dat ze zoute taart wilde, geen zoete. Daar moest toch ook een recept van te vinden zijn? Ja hoor, dat vond ik hier http://goddelijkehuisvrouw.blogspot.com/2007/08/hartige-cake.html. De cakes van Sophie. Alweer een recept met eieren. Sinds een paar weken voeg ik af en toe een paar eieren toe aan ons eten. In baksels deed ik dat nog niet eerder, maar wat is het leuk. En omdat de mixer toch klaar stond en de oven aan, besloot ik de taartjes meteen maar te maken... Met een vulling van ham, olijven en italiaanse kruiden, meer had ik niet in huis. In een muffin-tin pasten ze in de oven onder de appelmoestaart. Efficiƫnt!
De smaak? Best lekker, maar een beetje flauw, dat kan beter. Inmiddels heb ik de zongedroogde tomaatjes weer terug gevonden in de voorraad kast. Als ik puf heb, probeer ik dit graag nog een keer uit!

1 opmerking:

 1. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen