Ik had nog best veel 'saus/bouillon' over van de roti die ik de maand ervoor had gemaakt. Weet je wel, dat wat overblijft als je al het lekkers eruit hebt gegeten. Die had ik in januari-stijl ingevroren. Dus dit keer weer met restjes gekookt. Daar maakte ik dus een soort van Knolselderij-preisoep van.

In dit pannetje zit een fijngesneden ui, een knolselderij in blokjes en een prei in ringen. Even aanbakken, een liter bouillon erbij en een half uur laten pruttelen...

Als alles gaar is de staafmixer erdoor. En toen hadden wij heerlijke knolselderij- garam-massala-kippebouillon-preisoep. Mjam!
MMMMMMMMM,..Ik kook enkel volgens de seizoenen hier & op mijn blog.
BeantwoordenVerwijderenJe leert creatief omgaan met bvb. één en dezelfde groente. Zo kan ik nu al pastinaak op 5 verschillendemanieren klaar maken & kan ik al zo'n 15 recepten verzinnen.
Doe zo voort want deze soep van onze food blog vriendin is erg lekker want ik heb het al gemaakt!