zondag 9 oktober 2011

KeukenmachineTijdens het bakken kwam ik erachter dat ik de verkeerde keukenmachine heb. Ik heb echt een lila KitchenAid nodig. De koning van de mixers. Met een planetaire mengbeweging. Ik verzin het niet.

"Al meer dan 90 jaar is KitchenAid een grote naam in de keuken. Deze eerste commerciele mixer heeft een volledig metalen constructie. De onderdelen worden nog steeds met de hand in elkaar gezet, wat zorgt voor een sterk en stabiel resultaat. Hierdoor staat KitchenAid bekend om zijn robustheid en duurzaamheid. Naast functioneel is deze keukenmachine natuurlijk ook een stijlicoon. Aangezien KitchenAid het grootste kleurenpalet van alle keukenapparaten heeft past er altijd één bij jouw en je keuken. De kleur Lila is een van de glamour kleuren van KitchenAid.

De koning van de mixers

Meegeleverd met deze KitchenAid Artisan mixer zijn een 3-tal mixopzetstukken. Allereerst een draadgarde voor het stijf slaan van eiwitten en slagroom. Ook wordt de kneedhaak meegeleverd voor het mixen en kneden van gistdeeg. Tot slot kan je voor het maken van cakebeslag, licht deeg en aardappelpuree de platte Artisan menghaak gebruiken. De gepolijste RVS kom met een inhoud van 4.83 liter heeft een ergonomisch handgreep voor betere houvast en moeiteloze hantering. Daarbij wordt ook een schenkschild meegeleverd die spatten voorkomt. De gietmond in dit schenkschild zorgt ervoor dat je tijden het mixen gemakkelijk ingrediënten toe kunt voegen. Na de aanschaf van deze KitchenAid Artisan mixer kun je gratis het KitchenAid kookboek ontvangen. Hierin staan diverse mixerrecepten.
Meer, meer, meer. Alles is mogelijk.

Deze KitchenAid Artisan keukenmachine is met behulp van optionele accessoires om te toveren tot een onmisbare keukenhulp. De diverse accessoires kunnen bevestigd worden op het apparaat waardoor je met deze mixer ook een voedselmolen, fruit- en groentenzeef, groenterasp, citruspers, blikopener, graanmolen, roomijsmaker en pastamaker in huis kunt halen."

"De planetaire mengbeweging en de directe aandrijving zorgen ervoor dat de ingrediënten tot de boord van de kom homogeen geroerd worden. U hoeft dus nooit meer zelf te roeren!

De snelheidsregelaar kan op tien standen naar eigen behoefte worden ingesteld.... voor het kloppen van eiwitten, het kneden van brooddeeg, .... enz.... Zijn robuust metalen concept zorgt voor een lange levensduur en een geruisloze werking.

Een ander voordeel van de KitchenAid keukenrobot is dat deze zich tijdens het gebruik NIET op het werkblad zal verplaatsen. Zowel beginners als gastronomen zullen de KitchenAid multifunctionele mixer waarderen voor zijn aparte bereidingscapaciteiten."

Heb je de prijs gezien? Voor slechts 578 euro heb ik de Koning van de Mixers in huis! Eens kijken wat het oplevert als ik op Marktplaats mijn blikopener en citruspers verkoop...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten