maandag 14 juni 2010

Overpeinzing

Nu zijn we bijna drie maanden bezig met ons dieet. We eten al een maand langer glutenvrij. In onze favoriete broodjeswinkel, Bagels en Beans, serveren ze nu ook glutenvrije bagels. Grote vooruitgang, we kunnen zelfs uit eten met z'n allen :D

Ik werd iets makkelijker. De jongste heeft een hap tomaat gegeten, er zaten croutons in de soep die we kregen, op de kinderverjaardag die we bezochten aten ze mayo en ketchup, we aten een reep met rozijnen. Maar. De jongste heeft nu weer een eczeem plekje. En de oudste krabt weer aan haar benen. Ik begin me af te vragen wat er in de glutenvrije bagels zat. Glutenvrij gemaakt tarwezetmeel? Ei?

Stoere Moeder twijfelt. Het was best te doen, het gaat mis in de buitenwereld. En wat doen we nu? Terug naar streng? Eerst maar eens twee weken kijken of dat helpt. En ik weet dat we er langer over gaan doen dan de drie maanden die ons van te voren waren verteld. Jammer, want onze oudste vraagt dagelijks of het al zomer is en of ze dan alles weer mag eten. Dat maakt het minder leuk....

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen